Apple medya mensuplarına gönderdiği 25 Mart tarihli bir davetiyede sadece “Gösteri zamanı” ifadesini kullanarak yeni video servisine atıfta bulundu.
Son dönemin en büyük tüketim ürünü olan video içerik konusuna, Apple tarafından alternatif ve yenilikçi bir yaklaşım getiriliyor. Marka tarafından ön plana çıkarılacak olan bütün seçenekler, gerçek bir içerik hizmeti oluşturacak. Apple’dan Pazartesi günü medya mensuplarına gönderilen bir davetiye, 25 Mart’ta Apple Park’taki Steve Jobs Salonu’nda bir etkinlik olacağını söylüyor. Bu etkinlikte Apple’ın bir süredir beklenen televizyon ve video servisini tanıtacağı düşünülüyor.
Kaynaklardan daha önceden alınan bilgilerde Apple’ın video servisini Nisan ayında kullanıma sunacağı belirtilmişti. Apple genellikle etkinlikten bir hafta sonda ürünlerini ve servislerini kullanıma sunuyor. Apple’ın davetinde etkinliğin ne ile ilgili olduğu belirtilmedi. Açıklama olarak sadece “Gösteri zamanı” ifadesi kullanıldı.
Apple bir süredir video servisi hazırladığına dair ipuçları sunuyordu. Hollywood’da kendi içeriklerini üretmek için 2 milyar Dola harcayan şirket, Oprah Winfrey gibi büyük yıldızlarla anlaşma imzaladı. Kaynaklar Apple’ın CBS, Viacom, Lions Gate gibi şirketlerin eserleri için abonelik hizmeti sunabileceğini belirtiyor. Apple ayrıca kendi orijinal içeriklerini de abonelerine sunacak.
Yorumlar 0