Yolanthe Cabau ile boşanacağı iddiaları ortaya atılan ünlü futbolcu Wesley Sneijder bu iddiaları doğrular nitelikte bir cevap verdi. Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder ile ülkemizde de oldukça popüler olan eşi Yolanthe’ın boşanacağı iddiaları bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Sneijder bu iddiaları yalanlamadı ve yaptığı açıklamayla aldatma iddialarını güçlendirdi!
Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile oyuncu eşi Yolanthe Cabau’nun yollarını ayırma kararı ünlü çiftin mesajeri tarafından Hollanda basınına duyurulmuştu. Sneijder yaptığı açıklamayla hem ayrılık haberlerini doğruladı hem de eşini aldattığı yönündeki iddiaları kuvvetlendiren ifadeler kullandı.
Sneijder Instagram hesabından yaptığı açıklamada;
“Berbat ettim. Hem de birkaç kez. Ailem dinlenmeyi hak ediyor. Mahremiyetimize saygı göstermenizi istiyorum. Henüz ayrılmadık” ifadelerini kullanarak bu ayrılık kararında suçlu tarafın kendisi olduğunu itiraf etti.
Sneijder’in yaptığı açıklamada birkaç kez hata yaptığını ve bunu kabullendiğini belirtmesi eşine ihanet ettiğine dair çıkan haberleri güçlendirdi. İddialara göre Aldatılan eş Cabau, Sneijder ile boşanma aşamasına gelmiş ancak onu affetmişti.
Yolanthe Cabau Wesley Sneijder çifti 2010 yılında evlenmişti. Çiftin 2015 yılında İstanbul’da Xess Xava adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti.
Yorumlar 0